Skriv dig på interesselisten
14. maj 2024

Vi sætter flueben ved nedrivningsarbejdet

Kontakt os i dag

De bygninger, som tidligere slog rødder på grundene, er nu revet ned, og vi er klar til at gå videre til de næste faser i byggeriet. Læs mere herunder.

Det er med stor glæde i stemmen, at vi kan fortælle, at nedrivningsarbejdet på Oddervej 75, 77 og 79 officielt er afsluttet. Det gamle solcenter, som mange måske har lagt mærke til på sin færden i området, var den allersidste bygning, som blev fjernet. Nu er der gjort plads til, at Solbrinken kan få lov til at slå stærke og tykke rødder i den højbjergensiske muld. Vi er mere end klar til det næste kapitel i Solbrinkens historie, som byder på et hårdt – men spændende – arbejde forude. Få et lynhurtigt overblik over de næste skridt i byggeprocessen nedenfor.

Hvad er de næste skridt i processen?

 

Vi forventer at påbegynde jord- og betonarbejdet snarligt, som kommer til at strække sig henover sommeren. Her bliver fundamentet til Solbrinken afsat, udgravet og støbt. Vi forventer, at for- og baghusets vægge rejser sig i løbet af sensommeren eller det tidlige efterår. De præcise tidspunkter for de enkelte etaper afhænger af fremdriften.

 

Vi håber, at du har lyst til at køre forbi Oddervej i den aarhusianske sommersol for at følge med i de nyeste udviklinger med egne øjne.

 

Teglstenene får nyt liv

Nogle kunne måske fristes til at tro, at alle murbrokkerne er smidt ud efter nedrivningsarbejdet, men dette er faktisk ikke tilfældet. Teglstenene fra de bygninger, som tidligere stod på grundene, er derimod gemt, da vi har valgt at genanvende dem flere steder i Solbrinken. Teglstenene bliver genbrugt i fælleshusets vægge, men de bliver også knust og spredt som bundlag i bedene, der kommer til at pynte i Solbrinken. Dette er bæredygtige løsninger, som samtidigt også sikrer, at de historiske bånd får lov til at leve videre. Teglstenene er derved en måde, hvorpå vi forener to vigtige værdier i Solbrinken.

Skriv dig på interesselisten

Skriv dig op her

Venteliste

Udfyld nedenstående formular og kom på vores venteliste.

Fremvisning

Udfyld venligst formularen herunder, hvorefter en af vores medarbejdere vil kontakte dig med henblik på at finde et tidspunkt til en fremvisning.

Tilmelding til arrangementet:

Vi sætter flueben ved nedrivningsarbejdet

Interesseliste

Udfyld venligst nedenstående formular for at blive skrevet op på Solbrinkens interesseliste. Når du er registreret, sørger vi for, at du modtager nyheder om projektet, så du altid er opdateret.

Åbent hus

Udfyld venligst formularen herunder for at tilmelde dig til et af vores åbent hus-arrangementer, hvor du kan besøge en prøvebolig.

Kontakt os

Skriv din forespørgsel i formularen herunder. Vores medarbejdere gør deres bedste for at besvare din henvendelse hurtigst muligt.